• Alles

Dag van de hond

zondag 26 mei 12:00 uur

DAG VAN DE HOND

Kynologenvereniging Voorne-Putten e.o., gelegen aan de Voorweg 7a te Spijkenisse, organiseert op zondag 26 mei a.s. de jaarlijkse Dag van de Hond met ditmaal als thema Hond en Ras. Entree is gratis.

Vanaf 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom met uw viervoeter(s) om eens te kijken wat voor leuke dingen u allemaal met uw hond(en) kunt doen. U kunt deelnemen aan diverse spelletjes, die ook voor kind en hond geschikt zijn. U zult kunnen zien hoe knap de hond eigenlijk is en vooral ook hoe slim. Bijvoorbeeld bij de afdeling hersenwerk. Bij het onderdeel Raad het Ras wordt uw kennis getest door middel van grote foto’s.

Gratis kunt u met familie en hond(en) op de foto. Daar is nog een klein wedstrijdje aan verbonden maar dat hoort u ter plekke.

Er zitten wat onderdelen tussen van de cursussen, die er bij de KVVP gegeven worden, heel simpele uiteraard, maar wel erg leuk om samen met de hond te proberen. En misschien ook een aanzet om toch de stap te wagen en eens te komen kijken op de trainingsdagen, c.q. – avonden bij onze vereniging.

Wie weet zien we u dan volgend seizoen weer.

Het Dag van de Hond team

info@kvvp.nl


deel deze activiteit

Locatie

Terrein KVVP
Spijkenisse
Voorweg 7
3202lc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.