Ook de kinderen komen niets tekort tijdens de Lentemarkt. Foto: Roel van Deursen
Ook de kinderen komen niets tekort tijdens de Lentemarkt. Foto: Roel van Deursen

Lentemarkt voor flora & fauna bij de Akkerhof

Op het winkelplein bij metrostation Akkerhof is komende zaterdag een lentemarkt. Een uitgelezen om een leuk cadeau uit te zoeken voor moederdag. Er is volop waar te koop zoals dameskleding, lederwaren, cosmetica, woondecoratie, tassen, haarmode, kinderkleding, petjes, sieraden, zonnebrillen en overige modeaccessoires. Maar ook voor aardbeien en asperges worden er te koop aangeboden. Een deel van de opbrengst van de lentemarkt wordt gedoneerd aan het Wereld natuurfonds. De Lentemarkt is gratis toegankelijk. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Spijkenisse - Komende zaterdag 13 mei komt de Nissewaard extra in de voorjaarssfeer. Dan is namelijk op en rond het winkelplein aan de voet van het metrostation De Akkerhof een hele leuke gezellige Lentemarkt te vinden waarop onder andere de nieuwste voorjaarstrends op toepasselijke wijze gepresenteerd zullen worden in marktkraampjes en stalletjes.

Wereld Natuur Fonds

Bij voorjaar en lente passen uiteraard flora en fauna heel erg goed. Het is daarom dan ook niet zo verwonderlijk dat er voor gekozen werd door organisatie om de pachtopbrengsten - na aftrek van kosten - geheel aan het Wereld Natuur Fonds te schenken in de vorm van een donatie.

Moederdag

Deze Lentemarkt is dé uitgemeten kans om daags voor Moederdag nog even een leuk kado te kopen want er is van alles te koop. Er zal een hele grote diversiteit aan waren aangeboden worden in de kraampjes en stalletjes. Zo zijn onder andere dameskleding, lederwaren, cosmetica, woondecoratie, tassen, haarmode, kinderkleding, petjes, sieraden, zonnebrillen en overige modeaccessoires op de Lentemarkt te vinden. Ook zullen de eerste aardbeien en asperges alweer verkrijgbaar zijn en zijn er diverse lekkernijen en hapjes verkrijgbaar.

Marktkramen

Er zijn momenteel nog wat marktramen beschikbaar voor deelnemers. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie via het telefoonnummer 06-31551818 of per e-mail via het mailadres rl.cbr.plr@gmail.com.Openingstijden
De Lentemarkt is gratis toegankelijk. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Kortom, een leuke tip voor iedereen die vertier zoekt komend weekend en uiteraard bijzonder handig om op deze manier te combineren met het doen van de dagelijkse boodschappen in het winkelcentrum.

Shopbox

Meer berichten