Logo debotlek.nl


Kinderen tijgeren door de modder in Modderdorp in Park Waterland Spijkenisse. Foto: SKS Alles Kids
Kinderen tijgeren door de modder in Modderdorp in Park Waterland Spijkenisse. Foto: SKS Alles Kids (Foto: PR SKS Alles Kids)
met video

Lekker vies worden in een echt modderdorp

Spijkenisse - Park Waterland in Spijkenisse werd woensdag 28 juni omgetoverd tot een echt modderdorp. Tijdens deze dag konden kinderen terecht op een uitdagend 'modderparcours' om vies te worden. Uiteraard in een veilige omgeving en onder begeleiding van vakkrachten van kinderopvang SKS Alles Kids. Het modderdorp opende haar deuren voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en was gratis te bezoeken. 'Wat een bijzonder evenement', vonden veel ouders en kinderen. Er was de hele middag een vrije inloop.

Voor kinderen vanaf 7 jaar was er de Modderheld Obstakel Run waar kinderen door modder renden, kropen en over verschillende obstakels klommen. Halverwege de middag gingen wethouder Kees Dijkman en Jelle van Gerven, vakkracht van de Alles Kids Club, de strijd met elkaar aan. Aangemoedigd door alle aanwezige kinderen streden zij om de titel 'Ik ben een modderheld!'. En wie er het viest was? De meningen van de kinderen waren verdeeld.

Voor de jongere kinderen was er een speciale mini-modderheld baan en de verschillende modderbadjes om lekker in te rommelen. Vies en nat worden mocht en aan alle 'vieze' gezichten te zien was het een geslaagde middag. Het regende de gehele middag, daardoor werd het parcours nog modderiger. Zie hieronder de foto's en bekijk hier het filmpje van Roel van Deursen.

Reageer als eerste
Meer berichten