Logo debotlek.nl


Een gezellige Juffendag in OBS De Piramide in de Schenkel

De Juffendag op OBS De Piramide in de Spijkenisser wijk de Schenkel was een groot succes. Alle kinderen zetten, met een beetje hulp van actieve ouders, alle juffen en één meester eens een keer goed in het zonnetje.

Nissewaard - De Juffendag begon met het geven van cadeautjes aan de docenten. Daarna waren er allerlei spellen in en rond de school voor de kinderen van groep 3 tot en met 6. De leerlingen van groep 7 en 8 hadden vele activiteiten aan de oevers van de rivier de Oude Maas.

Speeltuin

De kinderen van groep 1 en 2 maakten een gezellige wandeling naar de speeltuin aan de Iepenlaan. Daar aangekomen, konden zij naar hartenlust, veilig konden spelen. Later op de ochtend kregen alle sportieve kinderen een stukje ijstaart.

Instroom

OBS De Piramide heeft in de laatste tijd veel nieuwe instroom van leerlingen vanuit de nieuwe wijk 'Het Land'. Daar worden in de laatste tijd veel nieuwe huizen opgeleverd.

Nieuwe leerlingen

In het bijzonder werd kleuterjuf Conny in het zonnetje gezet. Veel ouders kiezen voor een kleine kleuterklas en de juf die voor deze klas staat. Juf Conny is een echte kleuterjuf en zorgt voor veel warmte en ontwikkeling. Het plezier straalt van de juf af.

Reageer als eerste
Meer berichten