Logo debotlek.nl


Wandelvrijwilligers gezocht

Wandelvrijwilligers

In Woonzorgcentrum en verpleeghuis Siloam en Westerstein is de vraag om vrijwilligers die willen wandelen met bewoners groot. Er zijn veel mensen die graag even de frisse lucht in willen en even het buitengevoel willen ervaren. "We hebben net een succesvolle wandelvierdaagse gehad en men heeft hier zo van genoten dat het naar meer smaakt", zegt een van de medewerkers.

Er zijn verschillende opties als we het over wandelen en buiten hebben. Het kan een wandeling in de buurt zijn, naar het kan ook een zijn een wandeling in de tuin, of even naar de tuin en daar even heerlijk zitten. Nog een andere vraag die een bewoner heeft is samen met iemand de hond uitlaten. "Heeft u een hond en laat u deze dagelijks uit? Misschien kunt u een bewoner mee nemen en dan is het dubbel genieten van buiten en het oude gevoel wat deze bewoners heeft de hond uitlaten. We hebben ook de optie van de wandelclub, een club van vrijwilligers die met een groep bewoners gaat wandelen. Bent u dus fysiek in staat om een rolstoel te rijden reageer dan s.v.p. Wij geven u een training met de tips en truc waar u op moeten letten als u met een rolstoel rijdt."

Het Woonzorgcentrum zoekt nog voor andere vrijwilligerstaken ook vrijwilligers kijk eens op onze website naar de vacatures www.leliezorggroep010.nl/vrijwilligers

U kunt contact opnemen met Marijke van Zuilen 010-2630290 of 0613644491 of via email: m.vanzuilen@leliezorggroep.nl

Reageer als eerste
Meer berichten