Logo debotlek.nl


In the Name of uit Spijkenisse beste band uit Benelux

Afgelopen zaterdag vond in Poptempel Paradiso in Amsterdam de Benelux Grand Finale 2016/2017 plaats in de grootste bandcompetitie The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso!'. Na een zoektocht van anderhalf jaar via regionale voorrondes en finalerondes in Nederland en België gingen de uiteindelijk negen beste coverbands van dit twaalfde seizoen de muzikale eindstrijd met elkaar aan op het voor muzikanten heilige podium van Paradiso en werden beoordeeld in 2 categorieën: vakjury en publieksstemmen.

Spijkenisse - Bij de vakjury ging 'The Clash of the Cover Bands Award' naar 4-mans U2 tribute In the Name of uit Spijkenisse. Met een nipte meerderheid aan stemmen ging de 'Public's Favourite Award' naar 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel. Naast 'The Clash of the Cover Bands Awards' en de eeuwige roem ontvangen beide winnaars o.a. meerdere optredens in de Benelux en het komende jaar intensieve ondersteuning op maat om zich als band nog beter op de muzikale kaart te zetten.

Het muzikale hoogtepunt van de Grand Finale werd gebracht door 4-mans U2 tribute In the Name of uit Spijkenisse. Perfect sounds, sterke arrangementen, uitstekende dynamiek, de juiste feel en de enorme passie en sterke repertoirekeuze maken van In the Name of niet alleen de No.1 U2 tribute van de Benelux, maar nu dus ook de overtuigende winnaar van 'The Clash of the Cover Bands Award 2016/2017'.

Met indrukwekkende uitvoeringen van o.a. Pride, Unforgettable Fire en Where The Streets Have No Name ging het uitverkochte Paradise helemaal los. Met haar ballad de adembenemende uitvoering van Miss Sarajevo, met gastoptredens van een opera-zangeres, violiste en hoornspeler, wist In the Name of het uitzinnige publiek muisstil en zelfs emotioneel te krijgen, waarna er een ovationeel applaus volgde. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Award' ontvangt In the Name of niet alleen de Award met de daarbij behorende eeuwige roem, maar krijgt de band ook meerdere optredens in de Benelux en intensieve ondersteuning in de promotie richting de betere podia en festivals in Nederland, België en Duitsland.

Inschrijven
Speel jij in een coverband of tributeband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Geef je dan nu op voor 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso!' Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je coverband inschrijven voor de grootste bandcompetitie van de Benelux. Ook vind je hier meer informatie over deze spectaculaire bandcompetitie.

Reageer als eerste
Meer berichten