Logo debotlek.nl


Gratis activiteiten in de zomervakantie

Spijkenisse - Deze zomer heeft uw kind geen tijd om zich te vervelen, want de activiteitenclub van SKS Alles Kids biedt spetterende activiteiten voor kinderen uit Spijkenisse en omstreken.

Zo is er op maandag 24 juli van 14:30-16:00 uur een speciaal klim- en klauterparcours in gymzaal de Sleutel aan de Eikenlaan 88F. Hier worden kinderen van 4 t/m 6 jaar gevraagd om te helpen om al het snoepgoed te verzamelen. Het spel ‘Candy Crush’ is namelijk vastgelopen en nu ligt dit verspreid door Candy Crush Land.

Voor dezelfde leeftijd is er dinsdag 1 augustus van 15:30-17:00 uur een speurtocht door Super Mario Land bij BSO Villa Kakelbont aan de Willemshoevelaan 6. Een superleuke activiteit staat ook gepland in augustus. Wie van hutten bouwen houdt, is op woensdag 9 augustus welkom bij Scouting Ruwaard van Putten aan de Oprelseweg 5. Hier stappen kinderen van 7 t/m 12 jaar de wereld van Minecraft binnen. Lukt het ze om Minecraft Island terug te winnen? Deze activiteit vindt plaats van 10:30-14:30 uur en is zelfs inclusief gratis lunch. Alle activiteiten zijn gratis. Wilt uw kind meedoen? Op www.sksalleskids.nl staat het aanmeldformulier, want aanmelden is wel verplicht.

Reageer als eerste
Meer berichten