Logo debotlek.nl


Foto: Bibliotheek de Boekenberg

Met de Gruffalo op de foto in Bibliotheek de Boekenberg

Spijkenisse - Prentenboekfiguur de Gruffalo was woensdag 26 juli 2017 op bezoek in Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse.

Er werd twee keer voorgelezen uit zijn boek en kinderen konden na afloop gratis met hem op de foto gaan. Beide voorleesrondes werden druk bezocht door kinderen en hun (groot)ouders.

Vier je vakantie in de Boekenberg

Vervelen tijdens de vakantie? Niet met de zomeractiviteiten in Bibliotheek de Boekenberg. Er is iedere week wel iets te doen. Zie voor het programma: www.deboekenberg.nl.

VakantieBios

Op woensdag 2 augustus is er bijvoorbeeld de VakantieBios. Kijk dan naar de avonturen van Manny, Sid en Diego tijdens de film Ice Age - Collision Course. Scrats epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt. Scrat en het eikeltje veroorzaken ook nog eens een kosmische kettingreactie. Noodgedwongen moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en aan een reis beginnen vol humor en avontuur door nieuwe exotische landen. De film draait tussen 14.00 en 15.30 uur. Entree: 3,00 euro.
 

Reageer als eerste
Meer berichten