Logo debotlek.nl


Zomercarnaval 2017, groep Spijkenisse met Joelle Ariens. Heeft u ook leuke kleurrijke foto's van het Zomercarnaval. Stuur deze naar redactie.bl@persgroep.nl.
Zomercarnaval 2017, groep Spijkenisse met Joelle Ariens. Heeft u ook leuke kleurrijke foto's van het Zomercarnaval. Stuur deze naar redactie.bl@persgroep.nl.

Zomercarnaval in nat Rotterdam een succes

Regio - Rotterdam Unlimited, dat van 25 tot en met 29 juli de binnenstad in Rotterdamse op zijn kop zette, heeft zo'n 500.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er minder dan vorig jaar. De organisatie wijt dat aan het natte weer. Zij zijn ondanks de mindere publieke belangstelling meer dan tevreden met het verloop van het festival en zijn trots op de feestelijke sfeer die de hele week heerste.

Het grootste straatfestival van Europa bood 5 dagen lang gratis toegankelijke concerten, dansdemo's, parades, feesten en nog veel meer met culturele diversiteit als feestelijk middelpunt. Het festival kwam dit weekend tot een hoogtepunt met de Battle of Drums op vrijdag, en de Zomercarnaval Straatparade en optredens van o.a. Ronnie Flex, Rolf Sanchez & Latin Society en Joey Montana op zaterdag. Ondanks de regen kwam men in groten getale af op het evenement en werd er overal op straat gedanst.

Uitzending

RTV Rijnmond en OPEN Rotterdam sloegen de handen ineen en versloegen samen de kleurrijke straatparade van het Zomercarnaval. Voor wie het zaterdag heeft gemist, wordt de uitzending integraal herhaald op zondag van 13.00 tot 17.00 uur en de samenvatting is te volgen vanaf 17.30 uur via TV Rijnmond en OPEN Rotterdam.

Foto's

Wie zaterdag 29 juli 2017 het feestelijke Zomercarnaval bezocht en mooie foto's maakte van dit kleurrijke evenement, kan deze opsturen naar De Botlek via redactie.bl@persgroep.nl. De foto's bij de bericht zijn inmiddels binnen. Voor de mooiste foto's zoeken wij ook een plekje in onze krant.

Reageer als eerste
Meer berichten