Logo debotlek.nl


Foto: Shell

Informatieavond Shell Pernis

Regio - Shell Pernis houdt op woensdagavond 9 augustus 2017 vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) bij de raffinaderij in Pernis een informatieavond voor omwonenden. Ook DCMR en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond zijn aanwezig en geven een toelichting op de brand en de lekkage van een zuurhoudende stof.

Shell meldt over de informatieavond: "Op deze avond wordt een toelichting gegeven op de incidenten van zaterdag 29 juli en maandag 31 juli 2017. Ook zullen we vooruitblikken op de herstart van de raffinaderij: wat komt hier allemaal bij kijken en wat merkt u daarvan als omwonende. Daarnaast is er uiteraard volop ruimte voor uw vragen. Vanuit verschillende organisaties zijn experts aanwezig om met u in gesprek te gaan."

Aanmelden

Wie deze informatieavond wil bijwonen, dient vooraf aan te melden door een e-mailbericht te sturen naar CommunicatiePernisMoerdijk@shell.com. In de mail dient naam en woonplaats vermeld te worden. Als er meerdere personen komen dient van alle reisgenoten de namen en woonplaatsen vermeld te worden. Op de avond zelf dient iedereen bij de receptie van Shell Pernis een geldig legitimatiebewijs te tonen.

Bezoekadres

De informatieavond vindt plaats in het Centraal Kantoor van Shell Pernis aan de Vondelingenweg 601 (3196 KK) in Hoogvliet. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Informatie

Voor meer informatie kan gratis gebeld worden naar de burenlijn: 0800-023 80 44.

Reageer als eerste
Meer berichten