Logo debotlek.nl


Veel aanmeldingen voor de Burendag in Spijkenisse

Wat gestart is als een klein initiatief staat nu 4 jaar later op de kaart. Vier jaar geleden werd er voor het eerst een Straatontbijt georganiseerd. Het weer werkte mee en met z'n allen op straat ontbijten is natuurlijk uniek. Het tweede jaar werd er een High Tea georganiseerd. Achter in de tuin onder de bomen, was het goed toeven. Het derde jaar was er een brunch ook weer in de tuin.

Spijkenisse - Dit jaar dus werd er gezocht naar een nieuw moment. En dat is gevonden en wel op zaterdag 23 september a.s want dan zal er door Stichting De Nieuwe Brug & Wijkcentrum "Het Centrum" een stamppotten buffet worden georganiseerd voor hun eigen deelnemers/leden, maar ook voor de bewoners van de M.A. de Ruijterstraat. Elk jaar groeit de deelname van de bewoners. Het is dan ook altijd heel gezellig.

Zaterdag om 17.00 uur openen we aan de M.A. de Ruijterstraat 7, in Spijkenisse in het kader van de Burendag onze geheel vernieuwde bar en discomeubel. Na weken van heel hard werken is er een compleet nieuwe bar gebouwd en is het discomeubel gerenoveerd. Dit laatste werd mogelijk gemaakt door een sponsering door het Oranjefonds. Zonder hun bijdrage hadden wij dit jaar ons project in de grote zaal niet kunnen afronden. De verfwerkzaamheden waren al in de eerste week van mei uitgevoerd. De vloer van de grote zaal en de houtruimte is geheel vernieuwd. Voordat hiermee gestart kon worden moest zowel de bar als het discomeubel verwijderd worden.

Aansluitend aan de feestelijke opening van de geheel gerenoveerde zaal, gaan wij gelijk met elkaar aan tafel om te gaan genieten van het uitgebreide, uit verschillende gerechten bestaande, stamppotten buffet.

Kortom wij zijn trots op onze vrijwilligers die met grote inzet er iets prachtigs van hebben gemaakt.

Het Stamppotten Buffet wordt dit jaar in deze gerenoveerde zaal geserveerd. Met zeker 100 mensen belooft dit een doorslaand succes te worden. Wil je nog deelnemen als lid van Wijkcentrum Het Centrum of Stichting De Nieuwe Brug dan kan dit door een mailtje te sturen aan gre.wiechmann@gmail.com of een briefje in de bus te doen van het wijkgebouw of bij de M.A. de Ruijterstraat 7. Alle bewoners hebben middels een flyer een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Zij kunnen hun briefje nog tot donderdag inleveren.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox