Logo debotlek.nl


Musical 'Sweeney Todd' met topcast te zien in De Stoep

In ‘Sweeney Todd’ gaan horror en humor hand in hand. Bezoekers over de hele wereld genoten al van de met acht Tony Awards bekroonde musical ‘Sweeney Todd’. Na de succesvolle serie in Amsterdam kon een landelijke tournee niet uitblijven.

Spijkenisse - Het verhaal gaat over de onterecht veroordeelde barbier Sweeney Todd (René van Kooten) op zoek naar wraak en zijn buurvrouw Mevrouw Lovett (Vera Mann), de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. In hun opmerkelijke samenwerking vullen ze elkaar perfect aan: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen tot smakelijke pasteitjes.

Bekroond met acht Tony Awards - inclusief Beste Musical - is dit Stephen Sondheim op z’n allerbest. ‘Sweeney Todd’ werd bij het grote publiek bekend door de gelijknamige film met Johnny Depp. Ook de musical is superspannend en tegelijkertijd smakelijk grappig. Zowel Vera Mann als Marjolein Teepen mochten een prestigieuze Musical Award in ontvangst nemen. Daarnaast riepen de bezoekers van Musicalworld René van Kooten uit tot Beste Acteur en ‘Sweeney Todd’ tot Beste Kortlopende Productie.

Topcast van twaalf acteurs aangevoerd door René van Kooten, Vera Mann en Marjolein Teepen. De cast wordt begeleid door een live band.

Grote zaal
Stichting Zonnehuis Muziektheater 
Sweeney Todd
Donderdag 28 september – 20.15 uur
€ 33,50 (incl. consumptie & garderobe)
 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox