Logo debotlek.nl


Youtube-ster Furtjuh geeft een 'furbuleuze' show voor de hele 'furmilie'

Youtube-ster Furtjuh treedt met zijn voorstelling 'Furtjuh Live On Tour' op door heel Nederland. Zaterdagmiddag 30 september trapt hij af in Theater de Stoep.

Spijkenisse - Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Dit jaar brengt hij zijn YouTube-kanaal live naar het theater. In deze spannende voorstelling wordt zijn kanaal verwijderd. De ergste nachtmerrie van elke YouTuber. Furtjuh gaat met behulp van het publiek zijn kanaal weer opbouwen en doet daarbij letterlijk 'alles voor de views'.

Beleef de 'furbuleuze' show. Zing mee met de zijn liedjes, van 'Fursday' tot 'Furtalen'. Lach mee met '20FurKitchen' en de grappigste challenges. En laat je verrassen door de special guests.

Een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en fans. En ook voor mama, papa, opa en oma is het een uniek kijkje in de wereld van de YouTube.
Zaterdagmiddag 30 september. Theater De Stoep, Spijkenisse. Kaarten kosten 19,50 euro inclusief een consumptie en garderobe.

Kijk voor meer inforamtie en kaarten op: https://theaterdestoep.nl/voorstelling/furtjuh

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox