Logo debotlek.nl


Foto: Hans van Oosterhoudt

Maak ruimte in je boekenkast en breng kinderboeken bij De Drenkwaard

Zuidland - Op woensdag 4 oktober is het Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Ook 'Kinderzwerfboek Station' De Drenkwaard doet mee! Wij roepen kinderen op om op 4 oktober gelezen kinderboeken bij ons te brengen.

Breng of haal een zwerfboek!
De Kinderboekenweek start op 4 oktober. Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor álle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept Kinderzwerfboek Station Drenkwaard kinderen op om ruimte te maken in hun boekenkast en gelezen boeken uit zwerven te sturen. Zo gaan steeds meer boeken zwerven en kan ieder kind in Nederland een leuk kinderboek lezen.

Wat is een Kinderzwerfboek Station?
Op de Drenkwaard is een Kinderzwerfboek Station geopend, een plek waar zwerfboeken zich thuis voelen. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen, of zoeken in de sporthal een plekje en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je tegenkomen in wachtkamers, treinen, scholen, kinderboerderijen en natuurlijk een Kinderzwerfboek Station. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers.

Voor meer informatie en de adressen van Kinderzwerfboek Stations: www.kinderzwerfboek.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox