Het is de bedoeling dat de schaatsbaan tot eind februari 2018 open is.
Het is de bedoeling dat de schaatsbaan tot eind februari 2018 open is. (Foto: Roel van Deursen)

Toch een schaatsbaan op Voorne-Putten open

Nissewaard - Hij is klein maar fijn. De enige schaatsbaan die Voorne-Putten momenteel rijk is, is zaterdag 23 december 2017 open gegaan. Robert Broos van De Pannenkoekenbakker Zuidland is de initiatiefnemer. Het baantje van 200 m2 is ook gesitueerd op het terras van dit restaurant.

Robert Broos: "In de zomer hebben we veel vertier voor gezinnen met kinderen rond ons restaurant. Een speeltuin, minigolf, bootverhuur en het Bernisse strand natuurlijk. We willen ook in de winter toegevoegde waarde bieden aan de recreatie rond het Bernisse gebied."

Tot februari

Het is vooral een schaatsbaan voor kinderen. De veilige en beschutte baan is vanuit het restaurant goed te zien. Het is de bedoeling dat de baan tot eind februari 2018 open is. "Het is een kunstijsvloer die de kwaliteit van echt ijs nagenoeg benaderd", legt Robert Broos uit.

Meer informatie

De entree voor de schaatsbaan bedraagt 3,00 euro. Schaatsen kunnen gehuurd worden voor 3,00 euro. De schaatsbaan is open tijdens de openingstijden van het restaurant. Tijdens de kerstvakantie zijn er extra openingsdagen. Zie www.pannekoekenbakker-zuidland.nl voor de actuele tijden en meer informatie over de schaatsbaan.

Video

Bekijk de video die Roel van Deursen op de openingsdag maakte:

Shopbox

Meer berichten