Operazangeres Karlijn van Baardewijk in Paradiso met het nummer Miss Sarajevo
Operazangeres Karlijn van Baardewijk in Paradiso met het nummer Miss Sarajevo (Foto: Karin Rövekamp)

Concert In the Name of verplaatst

Kaartjes zijn helaas allemaal uitverkocht, maar ze zijn ook mateloos populair na het winnen van de Clash of the Cover Bands vorig jaar. Dan hebben we het natuurlijk over de populaire U2 tributeband 'In the Name of'. Zaterdag zou de band weer eens in hun eigen woonplaats optreden, maar wegens privé omstandigheden wordt het verzet naar een andere datum.

De 260 kaarten voor dit nieuwjaarsconcert in het dorpshuis van Hekelingen waren in een paar dagen uitverkocht. Zanger Peter Moonen vertelt iets over dit nieuwjaarsconcert en hoe de band 2017 heeft beleefd. Peter: "Sinds we hier in het dorpshuis van Hekelingen geoefend hebben voor de finale van de Clash of the Cover Bands hebben we een bijzonder warme relatie opgebouwd. Bovendien is het een hele mooie zaal."

"We voeren tijdens het nieuwjaarsconcert het nummer Miss Sarajevo uit met operazangeres Karlijn van Baardewijk. Zij was ook mee met ons naar Paradiso. Het allermooiste optreden voor ons als band was uiteraard ons optreden in de finale van the Clash of the Cover Bands in Paradiso. Maar direct daar achteraan kwam het optreden van 30 december in een uitverkochte Effenaar in Eindhoven. Geweldig om op dit soort grote podia te mogen spelen!"

Voor de beste U2 coverband houdt het hier niet op. Er ligt nog meer in het verschiet. "We toeren onder andere met de Legends of Rock het land door. Een optreden waar we erg naar uitkijken is op 14 april in Silverdome Zoetermeer. Meer dan tien (internationale) tributebands betreden een megapodium. Over wat de grootste droom is hoeft zanger Peter Moonen niet lang na te denken. "Dat is heel makkelijk. In Ahoy spelen! Hoewel Silverdome Zoetermeer al aardig in de buurt komt hoor."

'In the Name of' is op zaterdag 8 juli in de finale van The Benelux Clash of the Cover Bands 2016-2017 in Paradiso Amsterdam uitgeroepen tot vakjurywinnaar. De nieuwe datum van het concert is nog niet bekend; kijk op www.inthenameof.nl.

Meer berichten