Foto:

'In The Name Of' verzet concert na beroerte drummer

Spijkenisse - U2-coverband In The Name Of uit Spijkenisse heeft in het begin van 2018 een zeer grote tegenslag voor de kiezen gekregen. 'Beste fans van In the Name of, voor de band begint dit jaar niet al te goed. Brian, onze drummer, is zaterdagavond 6 januari door een beroerte getroffen. Zijn toestand is stabiel. De vooruitzichten over zijn herstel zijn positief te noemen', zo laat de band via hun website www.inthenameof.nl weten.

De populaire tributeband en winnaar van de prestigieuze Clash of the Coverbands 2017 laat verder weten dat bandlid Brian deze week wordt overgeplaatst naar Revalidatiecentrum Rijndam. 'Brian, Larry, drummert, we wensen je heel veel sterkte en beterschap en kunnen niet wachten je weer achter je kit te zien zitten!!' luidt de hartverwarmende boodschap van de andere bandleden Peter, Richard & Hans op de website.
Uiteraard kon het nieuwjaarsconcert van In The Name Of in het Dorpshuis van Hekelingen dat gepland stond voor 13 januari geen doorgang vinden. Er is inmiddels wel een nieuwe datum bekend gemaakt: zaterdag 24 februari. Gekochte kaarten blijven geldig. Bij verhindering, geld terug via dorpshuis.
In the Name Of won vorig jaar de finale van The Benelux Clash of the Cover Bands in Paradiso Amsterdam. De band mag zich daardoor niet alleen een jaar lang 'de beste coverband van de Benelux' noemen, ook werd er een single opgenomen en een twintig data durende toer gepland. Kijk voor laatste updates op www.inthenameof.nl.

Shopbox

Meer berichten