Lezersactie! Toneel Debby Petter 'In mijn hoofd'

Maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling van Debby Petter. Op dinsdag 30 januari staat Debby met haar voorstelling 'In mijn hoofd' op het toneel in Theater de Stoep.

In haar vierde solovoorstelling speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat ook? Ze wil hem niet kwijt. Waarom niet? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. De regie is opnieuw in handen van Koen Wouterse.

Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.Debbie Petter maakte eerder de stukken: ‘Ik ben er nog’, ‘Gaandeweg’ en ‘Bed & Breakfast’.

Wilt u kans maken op vrijkaarten? Stuur dan een mail naar communicatie@theaterdestoep.nl vóór 29 januari 2018. Winnaars krijgen 29 januari bericht.

Kaarten kosten € 17,- inclusief consumptie en garderobe. Meer informatie en reserveren kan via www.theaterdestoep.nl of telefonisch via 0181-652222.

Shopbox

Meer berichten