Kringloopwinkel Rataplan viert jubileumfeest. Foto: PR
Kringloopwinkel Rataplan viert jubileumfeest. Foto: PR

Kringloopwinkel RataPlan Spijkenisse viert feest!

RataPlan Spijkenisse bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd. Op zaterdag 3 februari staat de kringloopwinkel in het teken van feest. Er zal flink worden uitgepakt tijdens de jubileumviering.

SPIJKENISSE – Op vrijdag 1 februari 2013 opende de deuren van kringloopwinkel RataPlan Spijkenisse. De winkel met een oppervlakte van 2.600 vierkante meter biedt een volledig assortiment van kleingoed, meubels, kleding, fietsen en elektra. Omdat RataPlan een jubileum van 5 jaar niet stilletjes aan zich voorbij wil laten gaan wordt er op zaterdag 3 februari groots uitgepakt om er een mooie dag van te maken.

Het personeel van RataPlan Spijkenisse kijkt enorm uit naar het 5 jarig bestaan en zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Naast een feestelijke uitstraling van de winkel worden bezoekers gedurende de dag geëntertaind door de huis DJ Carlo. Hij heeft al meerdere feestjes bij RataPlan tot een muzikaal succes gebracht. Niet alleen voor het gehoor is het een feest tijdens het winkelen maar ook bij de kassa staat een leuke verrassing te wachten. Heeft u iets gevonden in de winkel dan kunt u op zaterdag 3 februari grabbelen voor uw eigen korting op het product. Bij de kassa staat een grabbelton met balletjes die elk een mooie korting bevatten. Dus gegarandeerd korting.

Er is ook aan de kinderen gedacht en speciaal voor de kleine kringloopwinkelaars komt clown Denise langs. Zij zal er een vrolijk kinderspektakel van maken door onder andere te schminken. Tot slot worden er verse pannenkoeken gebakken rond lunchtijd die gratis worden uitgedeeld. Meer informatie? Ga naar www.rataplan.nl of volg RataPlan via https://www.facebook.com/spijkenisserataplan.

Meer berichten