Zanger Ger Vos in een nog lege grote zaal van Theater de Stoep in Spijkenisse. De kaartverkoop is gestart en de belangstelling voor een middag vol Las Vegas entertainment is groot. Foto: Joop van der Hor
Zanger Ger Vos in een nog lege grote zaal van Theater de Stoep in Spijkenisse. De kaartverkoop is gestart en de belangstelling voor een middag vol Las Vegas entertainment is groot. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Vos is miljonair in mooie momenten

De carrière van Briellenaar Ger Vos verloopt als een februaristorm met windkracht 10. Tijd om tot rust te komen tussen zijn recente succesvolle optredens in een uitverkocht Nieuwe Luxor Theater, de shows op het ss Rotterdam en trips naar het verre oosten om op te treden voor oliesjeiks en zakenmagnaten, heeft hij niet.

SPIJKENISSE - Maar toch neemt hij de tijd om even rustig plaats te nemen op een stoel in de nu nog lege grote zaal van Theater de Stoep om over zijn optreden te praten op zondag 11 maart in Spijkenisse waar hij begeleid wordt door een geweldige live band onder leiding van Co Vergouwen. "Hier voel ik mij thuis. Heb hier mijn jeugd doorgebracht; de Hendrik Vrijmanschool, LTS de Oude Maas en van mijn 13e tot mijn 17e jaar actief bij de modelvliegclub Spijkenisse. Vanuit die club is de band Index ontstaan. Geen bruiloft of feest zonder Index. Heel veel optredens vonden plaats in de Slandse Hoeve in Zuidland. Daar ook begon 38 jaar geleden mijn zangcarrière in het destijds uiterst succesvolle bruiloften- en partijenbandje Index. Na ruim 20 jaar beroepsmatig artiest en omzwervingen over de hele wereld, keer ik nu terug waar ik als kind opgroeide. Waar toen de haven was en ik met mijn moeder naar de markt liep, treed ik nu op." Voor iedereen die kan aantonen dat zij ooit Index hebben geboekt op een (bruilofts)feest krijgt van Ger na afloop van het concert in de Stoep een gesigneerde CD. "Een foto of contractje is voldoende, lijkt mij geweldig om al die mensen van toen weer eens te ontmoeten. We maken er een een gezellige reünie van." Voormalig timmerman Ger Vos reist de hele wereld rond als society zanger en zakenman en treedt op met de top van de muzikale entertainmentindustrie. Ondanks zijn wereldwijde succes heeft Ger zijn huisje aan de Brielse haven nooit ingeruild. Ik heb mijn jeugddromen verwezenlijkt. Ik ben dan ook multimiljonair in mooie momenten!" Kaarten voor het concert op zondag 11 maart zijn verkrijgbaar via theater De Stoep en kosten incl drankje en afterparty met live muziek € 30. Aanvang 16 uur.

Meer berichten