Foto: Sanne Peper

Hilarische Romeo en Julia voor honden!

Op woensdag 21 februari om 19.00 uur kunt u in De Stoep de hilarische musical 'Woef Side Story (8+)' van Theater Rotterdam (voorheen RoTheater) bezoeken.

Nissewaard - ‘Woef Side Story’ speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond.

Grommen

Er wordt nogal wat afgegromd in ‘Woef Side Story’: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

Na ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ brengt regisseur Pieter Kramer ‘Woef Side Story’ terug in de theaters. De musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol. Ook won het de Z@PP Theaterprijs in 2013 als beste jeugdvoorstelling van het seizoen.

Met: Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren en Laus Steenbeeke. Tekst:Don Duyns, Arjan Ederveen. Liedteksten: Alex Klaassen

Kaarten kosten € 22,50 (inclusief consumptie & garderobe) en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoep.nl of de theaterkassa, of via het telefoonnummer: 0181-652222.

Meer berichten

Shopbox