E-bike Testcenter van Stella Fietsen in Spijkenisse. Foto: PR
E-bike Testcenter van Stella Fietsen in Spijkenisse. Foto: PR (Foto: PR)

Stella opent E-bike Testcenter in Spijkenisse

E-bikespecialist Stella opent per 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Spijkenisse. Het Nunspeetste fietsenmerk opent aan de Gorsstraat 8, gelegen in het winkelhart van Spijkenisse. ''Dit pand is goed bereikbaar en ligt op een prachtige locatie'', aldus Johan Makaske, woordvoerder Stella.

Spijkenisse - Het nieuwe E-bike Testcenter gaat op 22 februari open, maar wordt op 24 februari officieel geopend. Stella pakt uit, want op 24 februari wordt er een gratis e-bike weggegeven en van 22 t/m 24 februari ontvangt iedere bezoeker een goodiebag en appeltaart. Klanten maken kans op de gratis e-bike door een coupon in te vullen en voor zaterdag 24 februari 14.00 uur in te leveren in de vestiging in Spijkenisse. Na 14.00 uur is er een live loting en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Stella blijft maar groeien en het E-bike Testcenter in Spijkenisse is niet de enige uitbreiding. Het e-bikemerk opent per 22 februari in totaal 14 extra E-bike Testcenters. Met dit aantal nieuwe vestigingen komt Stella in totaal op 31 E-bike Testcenters in Nederland en 3 in Duitsland. Met een landelijke dekking aan vestigingen zit de Nunspeetse fietsenfabrikant altijd in de buurt van de klant. ''Wij komen graag bij de klant aan huis voor het maken van een proefrit of service. Dat is ook het unieke concept waar Stella bekend om staat. Maar in combinatie met onze fysieke E-bike Testcenters kunnen wij onze klanten te allen tijde optimaal bedienen'', aldus Makaske.

Het nieuwe E-bike Testcenter in Spijkenisse heeft een oppervlakte van ruim 215 m2 en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service. In het nieuwe E-bike Testcenter staan zes dagen per week e-bike specialisten klaar om klanten op weg te helpen.

Meer berichten