Foto: Robbert Huffenreuter

Win kaarten!

Vrijdag 9 maart is de cabaretvoorstelling 'Verplicht Spelen' van de cabaretgroep Herman in een bakje Geitenkwark te zien in Theater de Stoep in Spijkenisse.

De vier mannen van de cabaretgroep Herman in een bakje Geitenkwark maken programma’s, die ‘aangenaam anders’ zijn, vernieuwend en verrassend. ‘Verplicht Spelen’ is hun derde programma en is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, samenzang en bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs of een speeltuin na de Apocalyps? Bij Herman in een bakje Geitenkwark hoef je niet te kiezen, je krijgt het allemaal.

Dat de voorstelling een bezoek waard is, is te zien aan de positieve recencies.

• “De mannen werken al lang met elkaar samen, en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.” - Theaterkrant
• “Benny, Polle, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.” – Trouw
• “Vier eigenzinnige, maar zeer geestige en muzikaal onderlegde jongemannen, van wie is af te zien dat ze zélf in ieder geval helemaal niet ‘verplicht spelen’.” – Cabaret.nl

Wilt u kaarten winnen voor deze voorstelling (2 p.p.)? U maakt kans op vrijkaarten door een e-mail te sturen naar communicatie@theaterdestoep.nl vóór vrijdag 2 maart 15.00 uur. Winnaars krijgen 2 maart bericht.

Kaarten kosten € 16,- inclusief garderobe en consumptie. Deze voorstelling is ook te bestellen in combinatie met ‘het theater menu’. Zie voor meer informatie https://theaterdestoep.nl/kleine-zaal-menu. Meer informatie en reserveren kan via de website www.theaterdestoep.nl en telefonisch 0181-652222.

Meer berichten

Shopbox