Opening e-bikecenter Stella in Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen
Opening e-bikecenter Stella in Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen (Foto: Roel van Deursen)
met video

Opening E-bikespecialist Stella

E-bikespecialist Stella opende 22 februari een nieuw E-bike Testcenter, dit keer in Spijkenisse. Buurtjournalist Roel van Deursen maakte foto's en een filmpje.

Het nieuwe E-bike Testcenter werd op 24 februari officieel geopend. Stella pakte uit, want op deze dag werd er een gratis e-bike weggegeven. Klanten maakten kans op de gratis fiets door een coupon in te vullen, die voor zaterdag 24 februari 14.00 uur moest worden ingeleverd in de vestiging in Spijkenisse.  Na 14.00 uur was er een live loting en werd de winnaar bekend gemaakt. De oorspronkelijke winnaar bleek niet aanwezig, daarna werd er opnieuw een lot getrokken. Mevrouw en mijnheer Wouters uit Spijkenisse bleken de gelukkige winnaars!

Het nieuwe E-bike Testcenter in Spijkenisse heeft een oppervlakte van ruim 215 m2 en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. Klanten kunnen in de omgeving de elektrische fietsen van Stella rustig testen, maar kunnen ook terecht voor e-bike service. In het nieuwe E-bike Testcenter staan zes dagen per week e-bike specialisten klaar om klanten op weg te helpen.


 

Meer berichten

Shopbox