Foto: TOSS

Het seizoen van TOSS is weer gestart.

Na mooie prestaties op het Nederlands kampioenschap in december 2017 en januari 2018, maakt twirlvereniging TOSS zich op voor het nieuwe seizoen. Eerst een terugblik naar de afgelopen maanden, want op het NK was er Goud voor Lea Andrijevic. Zij mag zich op het onderdeel Super X-Strut Nederlands kampioen noemen en er was een bronzen medaille voor het C-danceteam die een show uitvoerde op muziek van Kung Fu.

"Al onze andere solisten en teams die meededen aan het NK hebben ook prachtige prestaties geleverd. De teams en solisten zijn alweer hard aan de slag gegaan met het trainen van nieuwe routines, waarmee ze binnenkort weer naar wedstrijden kunnen gaan. In februari jl. waren bij TOSS snuffellessen te volgen voor de kinderen, die vanuit de Gemeente Nissewaard werden georganiseerd. Deze lessen waren erg gezellig en de meisjes mochten gelijk meedoen om zo de beginselen van de twirlsport te ervaren. Afgelopen zaterdag organiseerde TOSS haar jaarlijkse try-out. De leden konden hun routines uitproberen en laten zien voor eigen publiek. Een mooie generale repetitie, want voor de meesten komt de eerste wedstrijd er al weer snel aan op zondag 18 maart.

Lijkt twirlen jou ook leuk, kom dan vrijblijvend kijken op dinsdagmiddag v.a. 16:30 uur in de gymzaal aan de Verdilaan te Spijkenisse. Voor meer informatie kun je mailen naar info@toss.nl .

Meer berichten

Shopbox