Martin van Hees en zijn collega speurden het strand af en zoeken nu de eigenaar van een trouwring.
Martin van Hees en zijn collega speurden het strand af en zoeken nu de eigenaar van een trouwring. (Foto: PR)
met filmpje

Wie is zijn trouwring verloren in Rockanje?

Martin van Hees en zijn collega wilden hun nieuwe metaaldetector uittesten op het strand van Rockanje bij de eerste slag. Maar wat aanvankelijk alleen een test leek, leverde na 20 minuten meteen goud op! Lees het verhaal hier en bekijk hieronder het filmpje. Meer informatie is ook te vinden op www.gevonden-verloren.nl.

"Wij vrijwilligers van www.gevonden-verloren.nl hebben vorig jaar 250 trouwringen (kosteloos) bij de eigenaars weten terug te brengen. Wij zoeken altijd naar verloren sieraden, telefoons en alles waar emotionele waarde aanzit, dit doen wij op het land in het water en we duiken zelfs tot 20 meter diep met onze metaaldetectoren. Normaal krijgen wij een opdracht met de vraag iets op te sporen, dan weten we dus naar wat en voor wie we zoeken. Nu liepen we op het strand van Rockanje (eerste slag) om onze nieuwe metaaldetector uit te testen. En hij doet het goed want na 20 minuten vinden we een trouwring waarvan de eigenaar nog onbekend is.
In de ring staat een naam en datum, alleen de naam willen we graag delen (Monique) de trouwdatum weet de eigenaar vast zelf. Graag zouden we de eigenaar achterhalen zodat we de ring kunnen terug geven, een trouwring heeft vaak veel emotionele waarde."

We hebben het moment van vinden ook op video staan en ons blog met het verhaal staat op onze website de link is:

Meer berichten

Shopbox