Expo 'Nieuwe Waterweg - van diep naar dieper'

Maandag 26 maart is het officiële startsein gegeven voor de verdieping van de Nieuwe Waterweg en de Botlek. Bezoekers van FutureLand komen alles te weten over dit omvangrijke project in de tentoonstelling 'Van diep naar dieper'.

Regio - Tijdens de Paasdagen (open van 11.00 tot 17.00 uur) biedt FutureLand een gevarieerd programma. Eerste Paasdag organiseert de Dutch Shark Society twee wandelingen op het Maasvlaktestrand waarbij je op zoek gaat naar aangespoelde haaien- en roggeneieren. Voorafgaand wordt tijdens een lezing (11.45 & 13.45 uur) alvast de nodige informatie verstrekt. Aansluitend vertrekt de excursie met eigen vervoer naar het strand. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig, het aantal deelnemers is echter beperkt.
Fossielenspeurder Walter Langendoen neemt je Tweede Paasdag mee op fossielenexpeditie naar het Maasvlaktestrand. De kans is groot op het vinden van mooie fossielen van 30.000 jaar oud.
Kinderen kunnen deelnemen aan gezellige workshops paaseieren schilderen. Joanna Smolarz van Atelier 'Het Kruithuis' gaat met ze aan de slag. Deelname kost € 2,- en aanschuiven kan tussen 11.00 en 16.00 uur. Kinderen kunnen zelf op pad door het infocentrum met één van de speurtochten. Na afloop krijgen ze een leuke paasverrassing! Er zijn rondritten enrondvaarten. Info en reserveren via www.futureland.nl. (Foto: Jewwry Lampen)

Shopbox

Meer berichten