Logo debotlek.nl

Wijkvereniging "De Kreek" viert 35 jarig jubileum in 2018

De wijkvereniging bestaat dit jaar 35 jaar. De missie van de wijkvereniging is het versterken van de sociale binding tussen de inwoners van Spijkenisse e.o. Dit alles in verband met actuele thema's zoals vereenzaming en beweging voor diegenen die in een isolement verkeren.

Op woensdagmorgen wordt o.m. koersbal georganiseerd.

In de gezellige ruimte is een professionele koersbalmat en dito ballen aanwezig waar gedurende 2 uurtjes onder het genot van koffie de spieren gestrekt kunnen worden.

De koersbalclub kan leden gebruiken. Meer informatie wordt gegeven door Mart Wit, telefoon: 0181-636010

Wilt u sowieso komen kijken wat de wijkvereniging zoal organiseert? Kom eens langs! Er is een gezellige ontmoetingsruimte waar een kopje koffie of iets fris gedronken kan worden en meerdere zalen waar activiteiten gedurende weekdagen ontplooid worden. Op vrijdagmiddag wordt er door "Dance4kids" vanaf 17:00 tot 18:00u geoefend op dance-moves voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook zij kunnen nieuwe leden verwelkomen.

In het nieuwe seizoen (vanaf september) wil de volleybalploeg weer van start, mensen die zin hebben om op een woensdagavond in gemoedelijke sfeer een potje te volleyballen kunnen zich aanmelden.

Wijkvereniging "De Kreek"- Kreek 123 – 3206HK Spijkenisse – tel: 0181-772938

Bushalte (Bus 105) en voldoende parkeerruimte voor de deur, het pand is toegankelijk voor rolstoelers

Meer berichten

Shopbox