Meezing-zaterdag van het Gemengde Koor Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen
Meezing-zaterdag van het Gemengde Koor Spijkenisse. Foto: Roel van Deursen (Foto: Roel van Deursen)
met video

Impressie van Meezing-zaterdag

Buurtjournalist Roel van Deursen gaat wekelijks op pad om verslag te doen van verschillende activiteiten in de Nissewaard. Hij verzorgt tekst en foto's en een video waar naartoe doorgeklikt kan worden in de laatste regel.

Spijkenisse - Op zaterdag 7 april was er een meezing-zaterdag van het Gemengd Koor Spijkenisse. De Meezing-zaterdag werd gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Wilhelminastraat 1 in Spijkenisse. Het evenement is een van de jubileumactiviteiten van het koor. In 2018 bestaat het Gemengd Koor 40 jaar. Op 4 november geeft het koor een jubileumconcert in Theater de Stoep.

Op het programma stonden naast het Slavenkoor en liederen uit My Fair Lady, ook het mooie Something Inside so Strong van Labri Siffre, het Zigenunerkoor uit Il Trovatore, O Fortuna uit de Carmina Burana en liederen uit Bizet's Carmen.
Dit alles onder leding van: Maestro Ardjoena Soerjadi

De Meezing-zaterdag begon om 9.30 uur met koffie en thee. Om 10.00 uur was de eerste repetitie. Rond etenstijd was er een lunch, waarna verder werd gerepeteerd. Om 15.30 uur was er het optreden voor het publiek dat gratis mee mocht luisteren. Voor de video klik HIER.

Shopbox

Meer berichten