Boekenberg is meer dan een bibliotheek. Foto: Olena Tselykh
Boekenberg is meer dan een bibliotheek. Foto: Olena Tselykh (Foto: Olena Tselykh)

Kom naar de Boekenberg voor advies

De bibliotheek is al lang niet meer alleen de plek voor het lenen van boeken. In de Boekenberg kun je ook terecht voor allerlei adviezen. Op vrijdag 4 mei zijn de adviseurs van Akto in de bibliotheek voor al je vragen over het regelen van je nalatenschap. Maandag 7 mei kunnen havo- en vwo-leerlingen die dit jaar eindexamen doen een presentatie over examentraining volgen. En op vrijdag 11 mei is er een spreekuur Stress een afvallen. De toegang is gratis. Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan aan.

Spreekuur Nalatenschap

De adviseurs van Akto helpen je iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur onder meer bij juridische en fiscale vragen over schenken, erfrecht, de afwikkeling van nalatenschappen en hoe je de regie houdt over jouw leven ook als je hier niet (meer) zelfstandig toe in staat bent. Maak een afspraak via 010-3130823.

Vrijdag 4 mei | 10.00-12.00 uur | Gratis, maak een afspraak

Gratis presentatie examentraining

Het eindexamen, zonder meer een spannende periode! Aan welk onderdeel moet ik nu wel aandacht besteden en hoe plan ik alles goed in? Vergeet ik geen lesstof en op welke opgaven moet ik mij goed concentreren? Vooral in deze spannende periode kun je goede begeleiding gebruiken. Daarom organiseert de Studiebol in samenwerking met de bibliotheek op maandag 7 mei van 10.00 tot 13.00 uur een gratis presentatie over examentraining in de Boekenberg. Er wordt deze bijeenkomst met name aandacht besteed aan de bètavakken. De presentatie is bedoeld voor havo- en vwo-leerlingen die dit jaar eindexamen doen.

Maandag 7 mei | 10.00-13.00 uur | Gratis, wel aanmelden via sara@studie-bol.nl

Spreekuur Stress en afvallen

Heb je moeite met afvallen, om te starten of het vol te houden? Heb je veel spanning of stress in je leven? Kom dan iedere tweede vrijdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur naar het gratis spreekuur van LIJV Support in de Boekenberg. Een afspraak maken kan via info@lijvsupport.nl of 06-30066339.

Vrijdag 11 mei | 10.00-12.00 uur | Gratis, maak een afspraak

Shopbox

Meer berichten