met video

Rondje 'dorp'

Koningsdag in Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdag 27 april werd Koningsdag gevierd in het stadshart van Spijkenisse… een begrip! Naast de vrijmarkt in het centrum, een braderie en spelletjes voor kinderen, waren er allerlei optredens van bandjes. Fotograaf Roel van Deursen maakte een filmpje!

Het was een gezellige boel in het Winkelhart, die paar druppels regen mochten de pret niet drukken! Kinderen konden vanaf 7.00 uur weer een plekje zoeken op de Vrijmarkt in het centrum van Spijkenisse. Scouting Ruwaard van Putten begeleidde de kinderrommelmarkt en gaf, daar waar nodig, aanwijzingen. Alle uitgaansgelegenheden waren geopend.

Bestrating Markt in Heenvliet

Woensdag 25 april, zonnige dag. Mooie dag om eens te gaan kijken hoe het gaat met de voortgang van de bestrating van de Markt in Heenvliet.

Stratenmakers zijn druk aan het werk met het plaatsen van de steentjes. De grond rondom de nieuwe bomen wordt voorzien van bruine korrels en de afrastering voor de beplanting staat klaar.  Is het werk gereed voor de Paardenmarkt? 'Ja, dat gaat zeker lukken', aldus de bestuurder van de kleine kraan. Volgens een bewoner van de Markt hebben de mannen keihard gewerkt om alles op tijd af te krijgen, met de complimenten!

Meer berichten