Foto: Loes Leliveld

Wethouder vereerd met bezoek Bram Leliveld

Maandag 30 april was een bijzondere dag voor wethouder Mijnans. Hij had het grote genoegen om de 6 jarige Bram Leliveld uit Spijkenisse te ontmoeten.

Nissewaard - Bram had zelf een brief geschreven voor de wethouder met daarin de vraag voor een natuurspeeltuin in zijn wijk. Om zijn verhaal kracht bij te zetten, had Bram ook een aantal vriendjes en vriendinnetjes meegenomen naar het bezoek. Zo kwam het dat Mijnheer Mijnans op maandagmiddag om de tafel zat met 9 kinderen uit de wijk Vogelenzang.

Het plan van Bram, met onder andere de wens voor meer bosjes om hutten in te bouwen, een betonnen buis om doorheen te kruipen, bomen en takken om op te klimmen, fruitbomen voor de vogels en bijen en zand- of grasheuvels om vanaf te rollen, bleek een succes. Mijnheer Mijnans was ervan onder de indruk en wil graag snel een keer langskomen om de mogelijkheden te bekijken.

De kinderen hebben iets gedronken en een koekje gegeten aan de tafel waar normaal gesproken de wethouders en zelfs burgemeester aan zitten. Wij snappen dat de wethouders en burgemeester vast onder de indruk zullen zijn van zulk hoog bezoek aan hun tafel!

Bram en zijn buurtgenootjes gingen met een voldaan gevoel naar huis. Dit verhaal wordt vervolgd!

Meer berichten