Van Hoorne Entertainment en Uitgeverij Unieboek - Het Spectrum presenteren de gloednieuwe, educatieve familievoorstelling ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. (Foto: Wim Lanser)
Van Hoorne Entertainment en Uitgeverij Unieboek - Het Spectrum presenteren de gloednieuwe, educatieve familievoorstelling ‘Lang geleden…’, gebaseerd op het populaire gelijknamige geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. (Foto: Wim Lanser) (Foto: Ralph Julsing)

Muzikale tijdreis in theater De Stoep

Luister ademloos naar de verhalen van 'Lang geleden…' Op woensdag 9 mei nemen de acteurs alle bezoekers van Theater de Stoep mee op een bijzondere muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit 'Lang geleden…', gebaseerd op het bekende kinderboek van Arend van Dam.

In het theateravontuur 'Lang geleden…' is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis.

Meet & Greet

Na de voorstelling is het spannende avontuur zeker nog niet voor bij voor de jeugdige toeschouwers. Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.

Kinderboek

In samenwerking met Uitgeverij Unieboek - Het Spectrum presenteert Van Hoorne Entertainment de educatieve voorstelling 'Lang geleden…', gebaseerd op het gelijknamige boek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Het populaire boek, waarvan inmiddels ruim 200.000 exemplaren zijn verkocht, maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen en is niet meer weg te denken uit het huidige basisonderwijs.

De bijzondere en tevens educatieve voorstelling 'Lang geleden...' is op woensdag 9 mei om 15.00 uur in theater De Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. De toegangsprijs bedraagt €16,- exclusief reserveringskosten. Reserveringen gaan via www.theaterdestoep.nl of telefonisch via tel. 0181- 652222.

Wilt u gratis kaarten voor de muzikale voorstelling 'Lang geleden'. Daar hoeft u niet veel moeite voor te doen! Stuur simpelweg een email naar publiciteit@vanhoorne.com en laat ons weten dat u graag vrijkaarten ontvangt. Makkelijker kan het niet! Gewoon even doen! Reageer voor zondag 6 mei. We geven 2 x 2 kaarten weg voor de voorstelling op woensdag 9 mei in theater De Stoep.

Meer berichten