Vorig jaar werd voor de stichting Wens Ambulance een bedrag van bijna 6000 euro bijeen 'geslagen'. Men hoopt dit jaar tenminste dat bedrag te evenaren. Penningmeester Suzan de Groot zal er niet bij zijn. Zij kijkt vanaf haar ster aan de hemel toe. Ze overleed in februari, net als de man van televisiepresentatrice Astrid Joosten, zelf aan de gevolgen van Alvleesklierkanker.
Vorig jaar werd voor de stichting Wens Ambulance een bedrag van bijna 6000 euro bijeen 'geslagen'. Men hoopt dit jaar tenminste dat bedrag te evenaren. Penningmeester Suzan de Groot zal er niet bij zijn. Zij kijkt vanaf haar ster aan de hemel toe. Ze overleed in februari, net als de man van televisiepresentatrice Astrid Joosten, zelf aan de gevolgen van Alvleesklierkanker. (Foto: Joop van der Hor)

Damestennis voor Support Casper

Voor de zesde keer organiseert een groep tennissters van LTV De Hartel op vrijdag 6 juli het Goede Doelen Dames Dubbel Tennistoernooi. Elk jaar kiezen de dames een ander goed doel uit; dit jaar is dat de campagne 'Support Casper', onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

NISSEWAARD - "Net als de afgelopen jaren hopen wij op een vol bezet toernooi van maximaal 60 dames en een mooi bedrag voor 'Support Casper'. Zeker ook omdat we nu zeer persoonlijk betrokken zijn bij dit goede doel. Onze vriendin en medeorganisator van alle vorige edities Suzan de Groot is in februari na een ziekbed van 3 maanden overleden aan Alvleesklierkanker. We zullen die dag met gemengde gevoelens daar staan", zo laat Gina Roos geëmotioneerd weten. Over de manier waarop geld bijeen gebracht wordt zegt vriendin Edith Stoel: "Deelneemsters dragen een wit T-shirt met daarop zoveel mogelijk handtekeningen en namen van door hen aangedragen kleine en grote sponsors." Ook de EstronRunners dragen een deel van het inschrijfgeld van de 1e Bernisser Run op 6 mei aan dit doel af. Tineke van Kranenburg: "Het inschrijfgeld is 10 euro inclusief een lekkere lunch. Zie dit ook als een bedankje naar de deelneemsters die soms wekenlang bezig zijn met sponsors te vinden. Ook is er een loterij en kan men na afloop voor 12,50 euro blijven eten. Kokkie Margarita, vader Julio en de keukenprinsessenbrigade maken heerlijke tapas." Gerda de Bruijn is blij met het bestuur van LTV de Hartel die de banen gratis beschikbaar stelt en diverse bedrijven hebben toezeggingen gedaan. Ook niet tennissters die 'Support Casper' een warm hart toedragen zijn van harte welkom op het tenniscomplex van LTV de Hartel, Voorweg 2 in Spijkenisse-Noord. Financiële bijdragen, prijzen voor de loterij en tweedehandsboeken zijn van harte welkom. Sponsors worden die dag op duidelijke wijze zichtbaar gemaakt. Aan het einde van de dag zal de opbrengst worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van support Casper. Contactadres: Wil van Es: Tel. 06-45061893 / goededoelentoernooi@ltvdehartel.nl.

Meer berichten