Wouter Mol uit Spijkenisse gaat naar Grote Prijs Van Nederland

Spijkenisse - Talent Wouter Mol staat aanstaande zondag in de finale van de Grote Prijs Van Nederland op een van de bekendste poppodia van Nederland: poptempel Paradiso. Wouter hoopt met zijn band Out of Skin hoge ogen te gooien. De muziekband bestaat uit harp, viool en gitaar. Frontman Wouter Mol is geboren en getogen in Spijkenisse.

In november werd Out Of Skin samen met 20 andere bands geselecteerd uit de 150 bands die zich hadden ingeschreven voor de Grote Prijs Van Nederland. Ze werden avond-winnaar na de kwartfinale in januari en halve finale in april. Aanstaande zondag staan ze om 19.00 uur in Paradiso met Mexican Surf, Foxlane, Amartey, Samora en Small Town Bandits tijdens de finale van de competitie.
Wouter Mol kunnen we al kennen van zijn muzikale verleden met de band MOL, SunglaSSeS & Moon Move. Hij was vaak te vinden in Theater De Stoep, volgde cursussen bij Centrum voor de Kunsten en speelde op het Spijkenisse Festival. Sinds anderhalf jaar is daar de band Out Of Skin. De muziek van de band bestaande uit Wouter Mol (gitaar & zang), Maartje Gilissen (harp & percussie) en Margot Kersing (viool) kenmerkt zich door de bijzondere arrangementen, ijle viool streken en de veelzijdige zang. Ze maken alternatieve popmuziek over de psyche van de mens en laten zich inspireren door Radiohead, Tamino, Binkbeats en Remy van Kesteren. Vanaf augustus 2018 zal een aantal nieuwe singles uitkomen die zijn opgenomen bij Simon Akkermans in het legendarische Kytopia.
De Grote Prijs Van Nederland is een jury-competitie, maar ook jij kunt op je favoriet stemmen via: www.groteprijsvan.nl/deelnemers/out-of-skin. De stem van het publiek dat naar Paradiso komt telt vijf keer zo sterk. Kom dus naar Paradiso en stem dit Spijkenisser talent naar de overwinning! Meer weten over de band? Ga naar www.outofskin.com.

Meer berichten