Certificaat voor jeugdopleiding VV Spijkenisse

Spijkenisse - Onder het motto 'Onze jeugd, onze toekomst' werkt voetbalvereniging Spijkenisse voortvarend aan de vaardigheden van de voetbaljeugd. "Na een intensief traject onder leiding van onze hoofd jeugdopleiding Richard Mank kunnen wij met trots aankondigen dat de v.v. Spijkenisse de status Regionale Jeugdopleiding krijgt", meldt een trots bestuurslid Hans Brekelmans, die tevens voorzitter is van de Jeugdcommissie. Het certificaat wordt op vrijdag 25 mei door de KNVB uitgereikt.

Voetbalvereniging Spijkenisse maakt van de uitreiking een mooi officieel moment - alleen voor genodigden - op Sportpark Jaap Riedijk aan de Maaswijkweg 100. Na het officiële gedeelte is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Hoofd opleidingen Richard Mank en Peter Wubben, trainer eerste elftal, zullen een presentatie verzorgen. Tevens zullen de trainers van de jeugdopleiding worden voorgesteld. De Regionale Jeugdopleiding van v.v. Spijkenisse wil de talenten van Voorne Putten en Rozenburg opleiden voor BVO's, het eerste elftal van v.v. Spijkenisse en de mogelijkheid bieden op een hoog niveau bij de jeugd te spelen.
Het bestuur heeft haar collega bestuursleden van de voetbalverenigingen van Voorne Putten en Rozenburg uitgenodigd. "Wij hechten veel belang aan een samenwerking met de verenigingen op deze eilanden. Met de status van Regionale Jeugdopleiding neemt dit belang alleen maar toe voor alle verenigingen. Immers, ook hun talenten kunnen na een goede voetbalopleiding weer terugkeren bij hun club. Daar zijn genoeg voorbeelden van", aldus Hans Brekelmans die daarmee wil aangeven dat het hier zeker niet 'ronselpraktijken' gaat.

Shopbox

Meer berichten