Unieke voorstelling Grimm. (Foto: Petrovsky & Ramone)
Unieke voorstelling Grimm. (Foto: Petrovsky & Ramone) (Foto: Ralph Julsing)

Cabaret, dans en The Best of Britain

In het nationale cabaretwereldje stijgt de ster van het duo Yentl en de Boer snel en hoog. De dames zijn hot! Met veel humor, hele mooie liedjes en hun bizarre verhalen veroveren ze in hoog temp de harten van het publiek. Meemaken? Op woensdag 16 mei om 20.15 uur in theater De Stoep.

Spijkenisse - Van een uitverkochte Kleine Zaal in theater met 'De Snoepwinkel is Gesloten' naar een uitverkochte Grote Zaal met de reprise van dezelfde voorstelling en dat binnen 1 jaar! Zo snel kan dat gaan. 'De Snoepwinkel is Gesloten' was het succesvolle debuut van Yentl en de Boer, die het duo een nominatie voor de Neerlands Hoop opleverde. In 'Magie' weer nieuwe liedjes en bizarre verhalen. Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo'n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam, als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo'n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie. Kaartjes kosten €21,50 (inclusief consumptie & garderobe).

Ballet en Hiphop

ISH en de Junior Company van het Nationale Ballet brengen 'Grimm, een spectaculaire reis door een sprookjeswereld' (8+) op donderdag 17 mei om 19.00 uur. Balletdansers en hiphoppers dansen samen in een nieuwe, eigen dansstijl, waarbij ze elkaar uitdagen en verrassen. Een dansfeest met een parade van sprookjesfiguren. Het gaat over twee jongens die in een fantasiewereld belanden, waar ze achtereenvolgens Roodkapje en de Wolf, de zeven dwergen, Rapunzel, Sneeuwwitje, de Heks, Assepoester en andere sprookjesfiguren ontmoeten. Kaartjes kosten €23,50/CJP, 65+ € 22,50.

Best of Britain

Met een compleet nieuw programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain met het programma 'The 4th!' in de Grote Zaal van theater De Stoep op vrijdag 18 mei om 20.15 uur wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Van The Beatles tot Coldplay en zo'n beetje alles daar tussenin passeert de revue! Topartiesten zingen vele wereldhits. Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen zijn de vocalisten én samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-artiest Hubert Heeringa, brengen zij een show vol nostalgie maar ook met recente wereldhits. Een muzikaal spektakel van wereldhits met supermuzikanten. Kortom: echt 'The Best of Britain'! Kaartjes kosten €27,50/CJP, 65+ € 26,50.

Meer berichten