met video

Woningbouw De Haven: voortgang in de Fregatbuurt

Spijkenisse - De temperatuurmeter stond op 36 graden en de bouwvakkers...werken gewoon door. De stoere mannen die tekenen voor het nieuwbouwproject De Haven laten zich niet afremmen door hoge temperaturen.

Daar waar het mogelijk is zoeken de bouwvakkers een schaduwrijke plek op om te werken. Een aantal woningen zijn al voorzien van een binnenwaartse trap en de Nutsvoorzieningen zijn gereed. De betonmolen maakt overuren en hier en daar zijn huizen al voorzien van gevelsteentjes. Een stagiere Bouwkunde, heeft hier haar stageplek en maakt een ronde. En zo gaat alles zijn gangetje...

Stoer. Dat is het om straks in De Haven Spijkenisse te wonen. Pakhuizen en herenhuizen weerspiegelen in het water. Bootjes dobberen op het water heen en weer. U hoort touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen. De Haven Spijkenisse wordt een omgeving die je nergens anders vindt in de gemeente Nissewaard. Er is ruimte voor detailhandel, dienstverlening en horeca, maar vooral veel ruimte om aan het water te wonen en verblijven. Door de directe aansluiting op het stadscentrum van Spijkenisse is de kade de plek om even te genieten.

Meer berichten