Uitreiking van de cheque aan de coördinator van het KWF.
Uitreiking van de cheque aan de coördinator van het KWF. (Adry Holleman)

De Dalle tennist € 3.900,- bij elkaar voor het KWF

Spijkenisse - Bij LTV de Dalle is op Hemelvaartsdag een tennistoernooi Samen tennissen tegen kanker georganiseerd. Hieraan deden in totaal 55 deelnemers mee verdeeld over 13 teams van verschillende niveaus.

Het spelprogramma was opgedeeld in een halve competitie, move up/move down, hard serveren, langste ralley en meeste volley’s. Na afloop van dit spelprogramma stond er voor alle deelnemers een barbecue klaar. De hele dag zorgde de DJ voor leuke muziek. Na de barbecue is er nog een veiling geweest, waar onder meer een shirt met handtekening van Roger Federer, het racket van Robin Haase waarmee hij in Ahoy tegen Federer heeft gespeeld, een shirt met handtekeningen van Haarhuis/Eltingh.

Voor dit evenement was Peter Houtman benaderd om als veilingmeester op te treden. Dit deed hij met verve en wist met zijn praatje en kwinkslagen een behoorlijk bedrag voor het KWF binnen te roeien. Vrijwilligers verkochten ook lootjes waarmee vele mooie prijzen konden worden gewonnen. In de loop van de avond kon er een cheque van € 3.900,- worden uitgeschreven, wat geheel ten goede komt aan het Koningin Wilhelmina Fonds, waardoor weer nieuwe ontwikkelingen voor een versnelde doorbraak in het kankeronderzoek kunnen zorgen.

De organisatie dankt dan ook alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en donateurs voor hun bijdrage.

Meer berichten