Logo debotlek.nl

StartUp Academy MeetUp met Trisha

Ben je een beginnende ondernemer en heb je advies nodig bij je marketing en online strategie? Wil je meer weten over online zichtbaarheid en het vergroten van je bereik? Kom dan op woensdag 13 juni tussen 18.00 en 20.00 uur naar de StartUp Academy MeetUp, waar ondernemer Patricia van der Steck (Trisha) klaar staat om adviezen en tips te geven.

De avond begint met een korte training waar Trisha gerichte opdrachten geeft om mee te oefenen. Daarna volgt een AMA, Ask me Anything, waar je de kans krijgt om al je vragen over ondernemen te stellen en heb je de mogelijkheid om jouw situatie te bespreken en te sparren over de volgende stap in jouw onderneming.

Trisha heeft bijna 15 jaar ervaring als ondernemer in verschillende branches. Zij helpt ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid door te ondersteunen en adviseren op het gebied van sociale media strategieën, technische ondersteuning, online marketing, het effectief inzetten van funnels en de klantwaardereis, e-mail marketing en het vergroten van bezoekersaantallen.

De avond is gratis toegankelijk maar aanmelden is nodig. Dit kan door een gratis entreebewijs op te halen in de bibliotheek of te bestellen via de website.

Woensdag 13 juni | 18.00-20.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Meer berichten

Shopbox