Logo debotlek.nl

Feestelijke heropening Aldi Spijkenisse

Vrijdagochtend 1 juni wordt om 08.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Hoogwerfsingel in Spijkenisse feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Wim de Klerk. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. 

SPIJKENISSE – De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als Sony camera's, Bosch boormachines of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas. 

RUIME WINKEL De enthousiaste filiaalleider Wim de Klerk "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie nieuwe filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Spijkenisse. We heten iedereen van harte welkom." 
FOODTRUCK Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel. 

DUURZAME WINKEL Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

 
De vernieuwde winkel aan Hoogwerfsingel 2 c/d te Spijkenisse beschikt over zo'n 140 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag 08.00-20.00 uur, zaterdag van 08.00-18.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.  Klik hier voor meer informatie.

2 reacties
Meer berichten

Shopbox