Logo debotlek.nl


Foto:

Nog even nagelbijten voor aanhang van Spijkenisse

Spijkenisse - Het was een rare gewaarwording tijdens de terugreis vanuit de heenwedstrijd tussen Hoek en Spijkenisse. Ondanks het 1-0 verlies tegen Hoek overheerste bepaald niet het gevoel dat de mannen van Wubben iets verloren hadden. Het eindresultaat had voor hetzelfde geld andersom uit kunnen vallen. Kansen genoeg nog om het tij te keren. Morgen is de aftrap om 14.30 uur in Spijkenisse voor de thuisbeurt tegen Hoek.

Hoek heeft wel ervaring in het spelen van belangrijke wedstrijden. De belangrijkste ontmoeting is tegen Kloetinge. Dan haalt iedereen alles uit de kast en omzomen zo'n 2500 toeschouwers het veld. Winnen van de aartsrivaal telt het meest voor een echte Hoekenaar. Komende zaterdag wordt de ploeg die meer uit Belgische dan Nederlandse voetballers bestaat, vergezeld door vele supporters die hun ploeg naar de volgende ronde in de nacompetitie zullen schreeuwen. Spijkenisse is dus gewaarschuwd.

De groenwitten zijn redelijk in vorm en gaan op het sportpark Jaap Riedijk tot de laatste snik om de volgende ronde te bereiken. Bij een gelijke stand tellen de gescoorde doelpunten niet dubbel. Bij eventuele 2-1 winst wordt er dus verlengd. Alle gele kaarten uit de reguliere competitie zijn geseponeerd, dus iedereen is weer op nul begonnen. De supporters hebben vooral de laatste wedstrijden laten blijken eendrachtig achter de ploeg te staan. Dat wordt door de staf en spelers heel erg gewaardeerd en wordt ervaren als een forse steun in de rug om het uiteindlijke doel 'handhaving in de derde divisie' te bereiken. Iedereen rekent dus op elkaar. Zij op het veld en de supporters langs de lijn om eendrachtig naar het slot te gaan.

Aanmoedigingen zijn hard nodig. Kom dus aanstaande zaterdag naar sportpark Jaap Riedijk - in het groen wit gekleed - en neem alles wat geluid maakt mee.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox