Logo debotlek.nl


Burgemeester Salet en Commandant van het Leger des Heils Hans van Vliet(R) opende vorige week woensdag de nieuwe kledingwinkel van het Leger des Heils aan de Anthonius de Nootstraat nummer 8 in Spijkenisse. Cees Westdijk links op de foto. Foto: Patricia van den Blink.
Burgemeester Salet en Commandant van het Leger des Heils Hans van Vliet(R) opende vorige week woensdag de nieuwe kledingwinkel van het Leger des Heils aan de Anthonius de Nootstraat nummer 8 in Spijkenisse. Cees Westdijk links op de foto. Foto: Patricia van den Blink. (Foto: )

Alles onder één dak bij Leger des Heils

Patricia van den Blink

Mooie kleding tegen klein prijsje

Burgemeester Salet en Commandant van het Leger des Heils Hans van Vliet opende vorige week woensdag de nieuwe kledingwinkel van het Leger des Heils aan de Anthonius de Nootstraat nummer 8 in Spijkenisse. Een half jaar geleden kwam onverwacht de goedkeuring van het Hoofdkwartier van het Leger de Heils om een nieuw pand aan te bouwen. Doel van de aanbouw is om alles: Kerk, Buurthuiskamer, en nu ook de kledingwinkel onder één dak te hebben.

Spijkenisse- De toestemming was tien jaar geleden al aangevraagd. Maar na veel engelengeduld kon de bouw een half jaar geleden eindelijk van start gaan. "Er zijn momenten dat je de moed laat zakken", zegt Korps Sergeant Majoor Cees Westdijk(70) tijdens de openingstoespraak. "Maar dat is niet goed, want God geeft alles op zijn tijd is", gaat hij verder. Geduld moesten ze inderdaad hebben , maar eindelijk, na 10 jaar werd het wachten dan toch beloond. Het Leger des Heils mocht een half jaar geleden starten met de bouw. En het resultaat mag er zijn. Cees Westdijk is erg enthousiast. "De kledingwinkel ziet er stralend uit en is zichtbaar, zodat mensen welkom zijn om te kijken en te kopen", zegt hij. En inderdaad de ruimte is geen sombere, kleurloze ruimte, maar straalt. Diverse dames- heren en kinderkleding hangt netjes gesorteerd aan rekken en oogt bijna als nieuw. Schaamte om hier rond te lopen hoeft men zeker niet te hebben, want alles is met zorg uitgezocht. Voortaan zal ook alleen maar kleding verkocht worden en geen huisraad meer. Cees: "Het aanbod en de kwaliteit van meubels werd steeds minder. Het gebeurde steeds vaker dat we meubels ophaalden en gelijk door konden brengen naar Reinis. In april 2017 zijn we gestopt met het ophalen van meubels en nu richten we ons op kleding tegen een redelijke prijs. Maar het is niet alleen de verkoop , maar ook geven we het stukje gratis hulpverlening aan mensen die in problemen zitten." Cees ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

www.legerdesheils.nl/korpsspijkenisse

 

 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox