Kinderen van SKS Alles Kids maken soep. Foto: PR
Kinderen van SKS Alles Kids maken soep. Foto: PR (Foto: PR)

Gratis meespeelmiddagen

Kinderen tussen de drie en zes jaar kunnen op vrijdag 22 juni op drie plekken meedoen aan een leuke meespeelmiddag. De meespeelmiddag vindt plaats tussen 16.00 en 17.30 uur en wordt georganiseerd door SKS Alles Kids. Kinderopvang Polderpioniers van SKS Alles Kids opent haar deuren ook voor ouders met kinderen die niet bij hen worden opgevangen. Zo kunnen kinderen een leuke middag hebben en kunnen ouders eens binnenkijken hoe er aan toe gaat bij een opvang na schooltijd. Er wordt een activiteit georganiseerd.

Spijkenisse - Kinderen lopen eigenlijk gewoon mee met een normale opvangdag. Zo kunnen er spelletjes worden gedaan, geknutseld maar ook lekker relaxen kan op de BSO en natuurlijk staat er drinken en fruit klaar. Zin om een keer kennis te komen maken, binnen te kijken zonder enige verplichting en vooral een plezierige middag te bieden aan uw kind? De toegang is helemaal gratis. Ouders kunnen hun kind inschrijven via de website van SKS Alles Kids. Kijk op https://sksalleskids.nl/.

De deuren van de volgende locaties gaan open in Spijkenisse: Buitenschoolse Opvang Cosykids aan de Frambozengaard 51, Buitenschoolse Opvang Kleine Klinker aan de Chopinstraat 79 en Buitenschoolse Opvang Sam Sam aan de Industriestraat 4.

Alles Kids is een actieve opvang voor kinderen van 0-12 jaar waar spelenderwijs leren centraal staat. Alles Kids werkt ook met Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) en "biedt de beste voorbereiding aan jonge kinderen voor de start op de basisschool."

Shopbox

Meer berichten