Foto:

RataPlan wordt op 21 juni feestelijk heropend na grote verbouwing

Spijkenisse - Op donderdag 21 juni wordt RataPlan Spijkenisse feestelijk heropend na een grote verbouwing. De winkel is geüpdatet en het assortiment uitgebreid. Naast meubels, kleding en huisraad is er dan eveneens een gevarieerd aanbod tweedehands bouwmaterialen en een koffiecorner te vinden.

De afgelopen maanden heeft de kringloopwinkel aan de Groene Kruisstraat 4 een flinke metamorfose ondergaan. De winkel is overzichtelijker ingericht en biedt meer ruimte voor presentatie. Onder andere de kleding- en kleingoed afdeling zijn flink uitgebreid. En vanaf 21 juni is er ook een gezellige koffiecorner te vinden waar tussen het winkelen door een heerlijke kop koffie en een gebakje kan worden genuttigd.

Tweede leven

Naast het bekende assortiment krijgen waardevolle restmaterialen uit de (bouw) industrie ook de mogelijkheid tot een tweede leven. Dit wordt mogelijk door een samenwerking met het bedrijf Buurman. Buurman faciliteert op het gebied van tweedehands bouwmaterialen. Wat ooit afval was krijgt door dit project een tweede leven en zal vanaf de heropening ook te koop zijn bij RataPlan Spijkenisse. Het assortiment is gevarieerd en loopt uiteen van (sloop)hout tot isolatiemateriaal en elektriciteitskabels. Het zal een wisselend aanbod vol unieke materialen worden.

Feest: donderdag 21 juni

RataPlan Spijkenisse is erg blij met de vernieuwde winkel en heropend de vestiging feestelijk op donderdag 21 juni. Heeft u iets gevonden in de winkel dan maakt u bij de kassa kans op een mooie korting. Daarnaast is er gratis vers gemaakte popcorn en suikerspin te verkrijgen. En tot slot wordt dit alles muzikaal omlijst door een DJ. Het beloofd een gezellige dag te worden en bij dezen bent u van harte uitgenodigd om de verbouwde winkel en nieuwe afdelingen te komen verkennen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.rataplan.nl of volg RataPlan op social media via https://www.facebook.com/spijkenisserataplan/. De winkel is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur, op donderdag tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00-17:00 uur.

RataPlan Spijkenisse – Groene Kruisstraat 4, 3201 CA Spijkenisse

Shopbox

Meer berichten