Roze karthedraal Talent op Straat
Roze karthedraal Talent op Straat (Foto: Rechtenvrij)

Gratis festival: Talent op straat

Muziek, theater, dans, beeldende kunst, literatuur, poëzie en meer! Laat je op zaterdag 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur in het winkelcentrum van Spijkenisse verrassen door optredens van lokaal talent, van amateurs tot professionals tijdens het gratis festival 'Talent op straat'. Hart van het festival vormt de roze kathedraal op het Theaterplein.

Nissewaard - In de roze kathedraal kunnen bezoekers genieten van optredens van dichter Bart Chabot, musicalkoor Happy Together, muziekplatform Puls en DJ Mike. Om 11.30 uur verzorgt cultuurwethouder Leon Soeterboek de opening. Deelname aan het festival kost niks.

Roze kathedraal op het Theaterplein - Bart Chabot - 13.30 -14.00 uur
Dichter, schrijver en podiumdier. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in poëzie, verhalen en biografieën. Hou je vast voor een optreden in hoog tempo. Bij de tafel van Boekhandel Hoofdstuk Een is zijn werk te koop en kun je boeken laten signeren.

Theaterplein - Culturele apotheek - 12.00 - 16.00 uur
Last van onvervulde verlangens? Van keuzestress? Van sociale media-moeheid of een gebroken hart? De Culturele Apotheek biedt verlichting bij alledaagse kwalen. Kom naar het Theaterplein, stort je hart uit en ontvang een hoogstpersoonlijk boekenrecept inclusief de juiste dosering, het beste tijdstip van inname en eventuele bijwerkingen. Iedereen is van harte welkom.

Rondom Theaterplein – Boeken, kunst en vintage markt – 11.00-17.00 uur
Kunstenaars van Regio Art Rijnmond presenteren zich in kramen aan het winkelend publiek in het centrum. Bezoekers van het festival kunnen het werk van de regio-kunstenaars bekijken en met hen in gesprek gaan en natuurlijk ook iets kopen. Ook de galerie van RAR aan het Noordeinde 5-7 in Spijkenisse is open.

Daarnaast zijn er enkele boekenkramen aanwezig.

Nieuwstraat & uitplein – 11.00-17.00 uur
In de Nieuwstraat, op het Uitplein en in de roze kathedraal brengen cursisten een verrassende mix van dans, theater, musical, muziek en beeldende kunst. Kom een levensgrote koe beschilderen of beleef de beats van onze deejays in spe. Speel een moordspel, bezoek een heuse theatrale tattooshop en geniet van zangtalent en dans mee met het promoteam.

Uitplein – 11.00-17.00 uur
Op het Uitplein kunnen de bezoekers kijken naar verschillende danspresentaties. Benieuwd naar het volledige programma van Talent op Straat? Volg www.facebook.com/ talentopstraatnissewaard en ontvang als eerste alle nieuwtjes.

Shopbox

Meer berichten