Foto:
met video

Ontmoet olifant Joep en steun Villa Joep bij Kunstuitleen Galerie Hofman

Spijkenisse - Olifant Joep is de mascotte van Villa Joep - de organisatie voor behandeling van neuroblastroom kinderkanker) - en beleeft allemaal avonturen omdat hij bij vele organisatie en winkels logeert. Deze maand verblijft Joep bij Kunstuitleen Galerie Hofman aan dr. J.M. den Uyllaan 17 in Spijkenisse. Olifant Joep vierde in het weekeinde zijn verjaardag met zijn grote kudde van kleine olifantjes die hier te koop zijn voor 10 euro om Villa Joep te ondersteunen.

Galerie Hofman bestaat al 25 jaar en is de Galerie in Spijkenisse voor het uitlenen, verhuren en verkopen van mooie kunst, zoals beelden, schilderijen en andere mooie objecten. Tijdens hun 25 jarig bestaan hebben ze een leuke actie. Je krijgt een leuke korting die kan oplopen tot meer dan 100 euro als je daar een schilderij of beelden huurt. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken. Marielle Hofman ontvangt u graag en zal alles uitleggen onder het genot van een drankje.

Kakelbont

Ook hebben ze Villa Kakelbont waar ze kinderfeestjes organiseren. Hier kunnen kinderen schilderen onder leiding van Mariëlle. Gewoon eens leuk om uw kind kennis te laten maken met kunst. Joep raakt niet uitgekeken op de schilderijen en gaat ook kunst maken, schilderen met kinderen en heel veel avonturen beleven. Als u denkt wat een leuk idee, schroom niet en bezoek Kunstuitleen Galerie Hofman. Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Shopbox

Meer berichten