Logo debotlek.nl


Foto:

Ex-Kempvis Stan Kruijssen nu Nederlands kampioen!

Spijkenisse - Stan Kruijssen (voormalig Kempvisser) is dit weekend met zijn huidige waterpoloteam, Widex GZC Donk CJ1, in Ede Nederlands Kampioen geworden.

Na acht jaar waterpolo bij de Kempvis stapte Stan twee jaar geleden over naar het team in Gouda. Zijn team is dit jaar in de (nieuw opgezette) landelijke competitie eerste geworden waardoor zijn team zich had geplaatst voor het NK voor jongens onder de 15 in Ede. Stan moest het met zijn teamgenoten opnemen tegen de topverenigingen in Nederland. Zeg maar, een kampioenschap voor de toekomstige spelers van het Nederlands team!

Op zaterdag trof het team in de poule het Ravijn (14-7) en PSV (20-3). Op zondag werd de halve finale gespeeld tegen een regio genoot, het team van ZVL de Zijl (15-4). De finale was nog eens van een nog sterker gehalte en begon tegen thuisteam Polar Bears zelfs met een achterstand van 3-0. In de eerste periode kon Widex GZC Donk het terug brengen naar een tussenstand van 3-2. Na een zinderende finale won Stan met zijn team uiteindelijk met 8-13.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox