Foto:

Vrolijke gezichten tijdens de Sport- en Speldag bij CBS Het Anker

Spijkenisse - Vrolijke gezichten, sportieve outfit. Ze hebben er zin in, de kinderen van Het Anker in de Maaswijk. Het is een sport- en speldag. Er zijn vier onderdelen deze ochtend: een deel doet een sponsorloop voor de Roparun, een tweede deel heeft een tennisclinic, de derde groep doet survival in de gymzaal en de vierde groep heeft een vossenjacht in de wijk. Leerlingen van groep 8 zijn de vossen.

Een klein deel van de opbrengst van de Roparun is ook voor Het Anker. In 2019 bestaat de school 30 jaar en dat willen we natuurlijk vieren. Bij de tennisclinic is het ook spannend. Lastig met zo'n racket een bal over het net te slaan en dan komt ie hopelijk ook weer terug. De gymzaal is helemaal opgetuigd als klauterbaan. Ook kan er geschommeld worden met de trapeze en stoeien in een echt judo pak is ook een onderdeel.

Begeleiding

De begeleiding gebeurt heel veilig, want naast vrijwillige ouders is ook een hele klas van Zadkine Beveiliging Academie in hun camouflagepakken aanwezig. Zij nemen hun 'werk' vandaag heel serieus. Het is een fantastische afsluiting van het schooljaar. Kinderen hebben veel werk verzet met leren in de klas en in ons Denk & Doelab. Nu zetten ze hun beste beentje voor bij de sportieve activiteiten. Volgende week is de musical van groep 8 en zwaaien we die uit. Dan zit het jaar er bijna op en gaan we eerst op zomervakantie!

Shopbox

Meer berichten