Foto: SKS Alles Kids
met video

Modderhelden bij SKS Alles Kids

Spijkenisse - Niet bang om vies te worden? Dan was uw kind van harte welkom op woensdag 27 juni. De activiteitenclub van SKS Alles Kids organiseerde het jaarlijkse evenement: Modderheld! Roel van Deursen maakte een videoverslag.

Dit evenement is niet meer weg te denken uit het activiteitenprogramma van de Alles Kids Club en kinderen uit Nissewaard en omgeving weten het evenement goed te vinden.

Modderparadijs

Voor het derde jaar op rij werd het oostelijke deel van Park Waterland in Spijkenisse omgetoverd tot een heus modderparadijs met een 'modderparcours'. Onder ideale weersomstandigheden werden kinderen van 3 tot en met 12 jaar uitgedaagd om te springen, rennen en kruipen door modder en over obstakels.

Obstakel Run

Deze Obstakel Run was voor kinderen met een A-diploma. Dichte schoenen waren hier verplicht in verband met dieper water. Deze uitdagende baan was speciaal voor kinderen ontworpen, maar ook ouders mochten samen met hun kind over de baan.

Modderbadjes

Aan de jongere kinderen was gedacht door het aanleggen van een speciale Mini-Modderheld Baan. Voor deze baan was geen zwemdiploma nodig. Ook waren er verschillende modderbadjes. Er was ook gedacht aan kleedruimtes in de vorm van tenten, zodat ouders of begeleiders van kinderen schone kleren mee konden nemen om zich te verschonen.

Vakkrachten

Er waren zeer veel vakkrachten van SKS Alles Kids aanwezig om het evenement professioneel te begeleiden.

Shopbox

Meer berichten